mamihlapinatapai - Yàmanade keeles tähendab see - "vaatama teineteisele otsa, lootes, et teine teeb ettepaneku midagi teha, mida mõlemad pooled ihkavad, aga ei söenda teha"
James Sage (2010 roadtrip) - " trip is not about the destination, it is about the journey."
"James Holman (1786-1857), the blind traveller - I see things better with my feet."
"From Santiago AriaS - If life gives you lemons, make LEMONADE
Mark Twains words: Sorrow can take care of itself, but to get true benefit of joy, you must share it :)
Jimi Hendrix said: "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace"
Meelis Anvelt: Õnn pole rahas, vaid inimestes, kellega seda kulutada :)

Monday, December 27, 2010

jõulupost

Tere,

kuigi jõulud on möödas juba soovin siiski häid jõule kõigile. Loodan, et nautisite pühi koos oma kallite inimestega ning kõigil said kõhud kõvasti täis ja suu sai naerule :)

Siin on jõulud nagu veidi teistmoodi. Mõtlesin selle üle pikalt siin ükspäev ja leidsin, et ega teisiti ei saagi ju olla. Meil tähendavad jõulud midagi muud - meil tulevad need rahvakalendrist. Mitte nii vägagi jeesuse sünnist jne vaid just rahvakalendrist. Aasta pimedam öö saab ületatud ning päike sünnib taas ning toob meile valgust juurde. See on võit pimeduse üle.

Siin on aga ju valgeim öö - nagu jaanipäev. Nii et kuidas siis jaanipäeval jõule vastu võtta - ikka nii nagu jaanipäeval kombeks. Teed grilli, jood õlut ning viskad sõpradega nalja. Sellegipoolest on jõuluvärk ikka siin ka. Jõulumehed, kuused, kostüümid, kingid, shoplemine jne. Kõik see on olemas. Päris naljakas on vaadata autosid, mille esiotsa märgi peale on pandud suur punane nina - nagu Rudofil. Neid on siin hästi palju ringi sõitmas.

Meil olid jõulud iseenesest toredad - majarahvaga sai maha peetud kaks suurt söömingut, kus iga üks pani midagi lauale. Kohale tuli hästi palju inimesi ja tuttavate tuttavaid jne. Nii et maja oli rahvast täis. Palju süüa, juua ja jõuluvana käis ka koos kingikotiga. Kõik said midagi ja oli tore tore :)

Ma lisan siia ühe väikese jõuluvideo kah, mis on täiest mitte tavaline jõuluvideo, sest siin pole see ju võimalik. Aga see on jah selline imelik :) Muusikat teeb kohalik parim bänd - Flights of the concords




Head vana aasta lõppu ja võtke siis uus väärikalt vastu :)

No comments:

Post a Comment